İlk olarak tavuk göğüslerini enlemesine beşer santim olacak şekilde kesilmelidir. Daha sonra domates salçası, zeytinyağı, yoğurt, karabiber ve tuzu bir kabın içerisine alarak karıştırın. Hazırlanan bu sos içerisinde tavuk göğüslerini koyarak 20 dakika bekletin. Bekleme işlemi tamamlandıktan sonra sostan tavuk etlerini çıkartın ve Antep fıstığını eşit olacak bir şekilde serpin ve rulo şeklinde sarın. Bir fırın tepsisini yağlayın ve daha sonra düzgün bir şekilde tepsiye dizin. Dizilen tavukları önceden ısıtılan fırına koyarak 25 dakika boyunca kızartın.
Daha sonra süre dolunca fırından alarak sıcak servis yapın. Böylece hem hızlı hem de süslü bir yemek hazırlamış olur misafirlerinize göğsünüzü gere gere ikram edebilirsiniz.